MIT Vinder Hyperloop Prototype Design Konkurrence

45

MIT Wins Hyperloop Prototype Design Competition

I løbet af weekenden, tusind high school og college-studerende samledes ved Texas A&M University til at pitche prototype design ideer til Elon Musk er Hyperloop. Det vindende hold fra MIT vil bygge et køretøj til at blive testet af Moskus & Co.

På holdets hjemmeside, der forklarer, at dens prototype er har en væsentlig målsætning: “at vise høj hastighed, lav træk levitation teknologi.” Til det formål, de til 550 pund pod er beregnet til at accelerere på 2,4 G til en maksimal hastighed på 250 mph. Konstruktion af prototype pod sagde til at begynde i denne måned, med testning, der finder sted fra April.

Andre steder, Delft University of Technology fra Holland kom i anden række, University of Wisconsin tredje, Virginia Tech fjerde og University of California, Irvine, femte. Det forventes, at disse teams vil også opbygge og teste bælg for Hyperloop.

[PhysOrg]

Øverste billede, fra AP via SpaceX

Sponsoreret