Hur man Undviker Bad Plocka upp Linjer: 5 Steg (med Bilder)

78

Frågor och Svar

Vi har alla sett på TV eller film karaktär metod som hot girl och roa henne med en stor pick-up linjen. Men en dålig pick-up line kan kullkasta ett bra samtal innan det ens börjar. Om du vill undvika dålig plocka upp linjer, här är hur.

Annons

Steg

 1. Image titled Start Talking to Your Parents About Your First Relationship Step 7 Image titled Start Talking to Your Parents About Your First Relationship Step 7

  1Edit steg 1
  Använd inte någon pick-up line alls. Bara säga hej, presentera dig själv, och gör samtalet naturligt. Det kommer att verka mycket mindre manus, långt mindre krystat än någon line du kanske har tränat.

  Annons

 2. Image titled Compromise with Your Parents Step 3 Image titled Compromise with Your Parents Step 3

  2Edit steg 2
  Alternativt, använd den Brittiska metoden för att kommentera vädret. Någon kommer att förstå vad du egentligen menar är: “Hej, jag vill prata med dig, vill du prata med mig?” Ett enstavigt svar är ett nej, men du behöver inte förlora ansiktet genom att bli avvisade, och om de säger något mer detaljerad, du har lyckats att starta en konversation.

 3. Image titled Compromise with Your Parents Step 1 Image titled Compromise with Your Parents Step 1

  3Edit steg 3
  Storlek upp din publik. Någon som är på dåligt humör är inte troligt att vara mottaglig för humor. Någon som är särskilt erfaren eller blir kontaktade ofta kanske har hört varje rad i boken redan.

 4. Image titled Avoid Awkward Silences With the Guy You Like Step 4 Image titled Avoid Awkward Silences With the Guy You Like Step 4

  4Edit steg 4
  Om du insisterar på att använda plocka upp linjer, vara kreativa och originella. Undvika de vanligaste plocka upp linjer. Det finns långa listor som cirkulerar på nätet. Oavsett hur briljanta de än kan verka att du, kom ihåg att det alla andra har hört dem, alltför.

 5. Image titled Ask a Boy Out Step 5 Image titled Ask a Boy Out Step 5

  5Edit steg 5
  Om du använder en pick-up linjen, tänka två gånger om att använda något med för mycket insinuationer. En lättsam double entendre kan mycket väl bryta isen. Men om det på för tjockt, för snart, är det sannolikt att lägga av just den person du vill plocka upp, eller få dig att se desperat ut.

  Annons