Snapdeal Presenterar Förnyade Android-och iOS-Appar

89

Snapdeal Unveils Revamped Android and iOS Apps

Snapdeal nya redesign, kodnamn Phoenix2, har rullats ut till sin Android-app på Google Play och beräknas att släppas till App Store för iOS på lördag.

Design-fokuserad Snapdeal app förnya redesigns sök och listor avsnitt, med varje sökning titel optimerad för tydlig prissättning och diskontering av indikatorer. Appen har en ny kategori, som navigering på nätet och en ny färgpalett för att framhäva produkter, för att underlätta upptäckt och användarvänlighet.

“Samtalet var byggd kring vad en otrolig Snapdeal app skulle se ut idag, att veta vad vi vet om konsumenterna, vad skulle vi göra. Särskilda överväganden ingår att ha en stramare färgpalett som framhäver produkter i en ren och organiskt sätt, och har en förbättrad navigation för kategori för bättre användarvänlighet,” sade Anand Chandrasekaran, Chief Product Officer på Snapdeal, lägga till att omforma följer upp bolagets UI förnya i juli 2015 för att bygga den bästa kundupplevelsen i e-handel i landet.

Den produktinformation på sidan har omarbetats med en förenklad information arkitektur. “De erbjuder och varuexponering manicker har blivit retuscherade, hålla navigering och anpassning i åtanke. Sök och listor har varit rutinproblem med priser, diskontering och produktinformation tydligt anges så att beslutsprocessen är mycket lättare.

“I varukorgen, vi har lagt fram ett renare sätt att carting, där användaren kan ta bort och finalisterna alternativ. När du bläddrar nedåt på startskärmen, du kommer att se en ny och förbättrad typografi, det är fokus på estetik och läsbarhet,” Chandrasekharan sade, att betona företagets ansträngningar för att skapa en plattform för upptäckter och skapande av användargenererat innehåll.
snapdeal_app_body.jpg

“Detta är den uppdatering som vi ska göra hela vår uppsättning av årliga lanseringar och du kommer nu att se ett bättre inlägg-för kundernas upplevelse som rullar ut på detta, tillsammans med en hel del anpassning, design ändringar. Stora summor av våra tankar design har kommit till uttryck, utan mer som kommer att hitta sin väg in i appen under de kommande veckorna.” Sade han.

Snapdeal s app har funktioner som Visual Search, som låter användare välja en färg eller mönster från ett fotografi, och tillämpa den på ett urval av mode kategorier, inklusive män och kvinnor kläder, skor och klockor. Appen har även cashback erbjudanden och integration med FreeCharge plånbok, tillsammans med en remiss program.

Ladda ner Prylar 360 app för Android och iOS för att hålla dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna, produkt
recensioner och exklusiva erbjudanden på populära mobiler.