Årlig online cyber mandag salg-2016 har startet

170

I dag, 25. januar, er et årlig salg på internett “Cyberpowerinc” i Runet. Recall Føderale andel av salg “Cyberpowerinc” er holdt i regi av RASEN (Sammenslutning av bedrifter på Internett-handel). Dette året ciberespacio arrangert for fjerde gang.

Salg involvert mer enn 100 nettbutikker i Russland, Hviterussland og Kasakhstan, samt online-tjenester. Inkludert, action omfatter slike giganter som Yulmart, M. Video, Svyaznoy, Ozon.ru online-shop e-bøker Liter, og så videre.

Butikker sette opp rabatter på varer som for eksempel digitale apparater, bilprodukter, baby-produkter, hjem varer og reparasjon, samt sesongåpent tilbyr. En av partnerne i online salg har blitt en Yandex.Markedet, samle på deres viktigste side av rabatt tilbud i forskjellige kategorier, inkludert en spesiell del “Laget i Russland” rabatter på varer til den russiske produksjonen.