Windows 10 Home vs. Windows 10 Pro: Hvad er Forskellen, og Hvoraf den Ene Er for Dig?

912

Microsoft vil frigive Windows-10 senere i denne måned. Det er ikke længe siden, at virksomheden vist forskellige udgaver af sit kommende operativsystem. Det er nu prepping for lanceringen af Windows 10 Pro og Windows-10 Hjem – de to varianter af desktop platform – på 29 juli. Når det sker, hvilken version skal man vælge?

I modsætning til Windows 7 (gælder også for flere andre Windows-versioner), Windows 10 – operativsystemer til stationære computere – leveres i to varianter til desktop-brugere hjem. Virksomheden har tonet ned fra syv forskellige smagsvarianter for sin desktop-operativsystem til bare to. Af de to udgaver, Windows 10 Pro, som du måske har gættet, har flere funktioner.

Men i modsætning til Windows 7 og 8.1, hvor de grundlæggende variant var markant lammet med færre funktioner end sin professionelle modstykke, Windows-10 Hjem packs i en lang række nye funktioner, der bør være tilstrækkeligt fleste brugeres behov.

Hvad får du med Windows-10 Hjem
Windows 10 Home er det grundlæggende variant af Windows 10. Det kommer med en række nye funktioner, herunder den reviderede Start-Menuen. Virksomheden har besluttet at hugge det ud fra Windows 8 for tre år siden, men på populære efterspørgsel, denne funktion er at gøre en tilbagevenden til desktop operativsystem. Du får også en fuldt udbygget version af Cortana, digital voice assistant, der tidligere udelukkende tilgængelig på Windows Phone. Anden end at, den Home edition får du funktioner som Battery Saver, TPM støtte, og selskabets nye biometriske data sikkerhed funktion, der hedder Windows Hej.

Battery Saver, for dem bekendt, er en funktion, der gør dit system mere strømbesparende. Det sker ved at begrænse den baggrund aktivitet på enheden. En TPM er en mikrochip, der tilbyder yderligere sikkerheds-relaterede funktioner. Mange producenter af bundkort installere TPM chip på deres enhed. Microsoft forsikrer, at hvis dit bundkort er, at chip -, Windows-10 Hjem, vil give støtte til det.

Private brugere vil også være i stand til at udnytte alle de nye Virtuelle Desktops mulighed og Snap hjælpe-funktion med op til 4 programmer på én skærm. Desuden kan de også give det et twist at Continuum, et flagskib funktion i Windows 10, der giver dig mulighed for hurtigt at skifte fra en stationær tilstand til tablet-tilstand. Du er også skænket med Microsoft Kant, den helt nye browser i byen.

Home edition understøtter også Windows Update – berettiget til at hage automatiske opdateringer fra Microsoft – og også giver sikkerhedsforanstaltninger, såsom Microsoft Passport. De ovennævnte funktioner bør passe en average Joe ‘ s lovforslag, som virksomheden leverer alle de væsentlige elementer i den grundlæggende variant.

Men hvis du tørster efter mere sofistikeret beskyttelse, eller hvis dit arbejde kræver funktioner såsom understøttelse for side-indlæsning af business-apps, Home edition kunne lade meget tilbage at ønske, og du er bedre tjent med den Pro udgave.

Hvad får du med Windows Pro 10
Pro-udgave af Windows-10, i tillæg til alle Home edition funktioner, tilbyder avancerede tilslutningsmuligheder og personlige værktøjer, såsom Domæne Deltage, Group Policy Management, Bitlocker, Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE), der er Tildelt Adgang 8.1, Remote Desktop Client Hyper-V, og Direkte Adgang.

Tildelt Adgang 8.1, for eksempel, giver dig mulighed for at låse brugerkonti og forhindre dem i at få adgang til bestemte apps. BitLocker, på den anden side, er en af de mest kraftfulde disk-kryptering værktøjer på Windows. Det kan du kryptere din eksterne USB-drev. Du får også værktøjer, der letter problemfri tilslutning, mens at deltage Azure Active Directory, og en Virksomhed, Butik for Windows 10. Så bør du få den Pro udgave i stedet?

Det hele kommer ned til dette: du har brug for funktioner som Client Hyper-V, som er en indbygget virtualisering løsning i Windows. Gør dit arbejde kræver, at du opretter forbindelse til et Windows-domæne? Hvis ja, bør du købe Pro udgaven. Andet, Home edition er, hvad du har brug for.

windows_10_pro_vs_windows_10_home_official.jpg

Ud over Home og Pro
Mens Windows 10 Home og Pro er direkte veje til private brugere, der er andre varianter af Windows-10 så godt som Windows 10 Enterprise og Windows 10. – Studerende. Enterprise edition, som man kan forvente, er beregnet til at opfylde kravene til mellemstore og store organisationer. Det kommer med endnu flere avancerede funktioner såsom Enhed Guard, som giver en virksomhed mulighed for at låse enheder. I modsætning til de to andre Windows-10 Udgaver, men Virksomheden variant vil ikke være til rådighed til salg i butikkerne. I stedet, det vil blive solgt via volume licensing.

Windows-10 Education edition er beregnet for skoler, studerende, undervisere, medarbejdere og administratorer. Den udgave kommer med de fleste af Enterprise edition ‘ s funktion. Det også vil ikke være til rådighed til salg i butikkerne, selv om, og vil blive seedet ud gennem akademisk volume licensing.

Tale af andre Windows-10 udgaver, vi har også Vinduer 10 Mobile og Windows 10 Mobile Virksomhed. Som deres navne tyder på, begge er designet til at give smartphones og ikke desktop-platform. Microsoft er også slippe Windows 10 Kerne, et styresystem til Internet af Ting enheder.

Hvis du opgraderer Også værd at bemærke, er, at hvis du allerede har en legit kopi af Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium eller Windows 8.1, vil du få en gratis opgradering til Windows-10 Hjem. Eksisterende lovlige brugere af Windows 7 Pro, Windows 7 Ultimate eller Windows 8.1 Pro får en gratis opgradering til Windows 10 Pro.

Priser
Hvis du er en ny bruger, Windows-10 Hjem vil sætte dig tilbage med Rs. 7,999, mens Windows 10 Pro vil koste af Rs. 14,999. Alternativt, hvis du allerede er på Windows 10 Tekniske Preview, kan du fortsætte med at nyde alle funktionerne i det nye styresystem gratis, så længe du har en Microsoft-konto (e-mail-konto med Outlook eller Live) og opt-in for fremtiden pre-release opdateringer på enten Hurtig eller Langsom cyklus.

Download Gadgets 360 app til Android og iOS til at holde dig ajour med de seneste tech nyheder, produkt
anmeldelser og eksklusive tilbud på de populære mobiler.