Flere Flyselskaper Forbud Hoverboards Fordi De Holder på å Fange Brann

239

Multiple Airlines Ban Hoverboards Because They Keep Catching on Fire

De tre største flyselskapene i landet—Amerikansk, Delta, og United—sette hoverboards på no-fly-listen denne uken. Avgjørelsen kom etter flere rapporter av gadgets sprengning i flammer uten advarsel. Åpenbart, spontan forbrenning og fly, ikke bland.

I tillegg til de Tre Store, både JetBlue og British Airways har forbudt folk fra å bringe hoverboards på fly. Sitert grunner er forhøyet risiko for at enhetene vil bli overopphetet og muligens en brann under en flytur. Igjen, dette ville være svært dårlig siden disse typer branner kan forårsake flyene krasjet. Flyselskapene er ikke alene i sin bekymring, enten. Denne uken, Overstock.com det annonsert at det ikke lenger ville være å selge hoverboards på grunn av sikkerhetsrisiko.

http://gizmodo.com/hoverboards-ke…

Hoverboards Holde Fanger på Brann og Regjeringen Ønsker å Vite Hvorfor

Hoverboards Holde Fanger på Brann og Regjeringen Ønsker å Vite Hvorfor

Hoverboards Holde Fanger på Brann og Governme

Den hoverboard tilbakeslag alltid virket uunngåelig. Først, det er misvisende navn. Så, det…

Les mer Les mer

Og det er risiko. På torsdag, den Consumer Safety Protection Commission (CSPC) fortalte Gizmodo at den har 10 aktive brann undersøkelser i ni stater. Disse hendelsene er noe mindre vanlig enn ulykker med folk faller ut av selv-balanserende scootere. Dessverre, en hoverboard-relaterte dødsfall ble også rapportert om denne uken. I London, en 15-år gammel gutt ble truffet av en buss mens riding en hoverboard torsdag kveld. Han ble erklært død på åstedet.

Så kanskje tenk deg om to ganger før du får en Junior hoverboard til Jul dette året. Kanskje vente til CSPC konkluderer med sine undersøkelser og potensielt minnes den farligste av enheter, som for tiden holder til ingen sikkerhetsstandarder.

Og kanskje, alvorlig, kan vi slutte å kalle dem hoverboards? De gjør ikke hover. På dette punktet, ser det ut som dangerboards ville være et mer passende navn.

[Bakken, Los Angeles Times, BBC]

Bilde via Westchester brannvesenet