Utgivelsen av VR med HTC Vive utsatt til April

142

HTC har annonsert den utsettelse av den kommersielle utgivelsen av virtual reality-hjelm Vive. Vi vil minne, hjelmen er HTC Vive, selskapet som ble innført i Mars 2015 på MWC 2015. Det ble opprettet i samarbeid med Ventil og er designet for å konkurrere med Oculus Rift, Samsung Utstyr VR og Google Papp.

HTC og Ventil planlegger å slippe enheten til slutten av året, og dev kit HTC Vive Developer Edition mye tidligere på våren. Så nå sier produsenten, og med begynnelsen av det nye året for utviklere som vil bli gitt med ytterligere 7 tusen sett av hjelmer. Denne kommersielle versjonen for vanlige brukere vil være tilgjengelig i April 2016.

Hjelm HTC Vive er brukt mer enn 70 sensorer og sensorer. Den er utstyrt med to skjermer med en oppløsning på 1200 x 1080 piksler og en oppdateringsfrekvens på 90 bilder per sekund. Oppgitt full gjennomgang “360 grader”, slik at brukeren kan ikke bare se, men også til å samhandle med den virtuelle verden nesten som om de var virkelige. Enheten leveres med to separate kontrollere i virtuell virkelighet.