Uber lancerer funktion, som er dybest set en meget lille bus

140

Hvis du ønsker at få en tur fra en på forhånd fastlagt placering langs en fast rute til en anden på forhånd aftalt sted, men ønsker ikke at få en bus, UberHop er for dig

The taxi service has launched a car-sharing service in Seattle which it claims will help cut congestion.

Taxi service har lanceret en car-sharing service i Seattle, som det hævder vil bidrage til at begrænse trængsel.
Foto: Andrew Matthews/PA

@alexhern

Onsdag 9 December 2015 11.39 GMT

Sidst opdateret onsdag den 9 December 2015 14.33 GMT

Minicab selskab Uber har lanceret en ny service i Seattle, som giver mulighed for ryttere at spare tid og penge ved at vente på deres førerhuset i en på forhånd aftalt sted, at dele det med fremmede, og er faldet fra, på ethvert punkt langs en forudbestemt rute.

Det er en bus. Uber har lanceret en bus. Om end en bil mellemstore bus.

Den service, der kaldes UberHop, er den anden vores indslag fra taxi firma. Den første, UberPool, der blev lanceret i London i sidste uge, og er en mere traditionel spin om at dele en taxa: app ‘ en automatisk par ryttere med nogen, der går i samme retning, og giver dem mulighed for at spare penge på den samlede regning.

Relateret: UberPool: “Hvorfor ved spidsbelastning i London har ingen ønsker at dele en taxa – eller i det mindste med mig?”

Men UberPool kan også gøre rider længere, da bilen er nødt til at gå ud af sin måde at afhente og aflevere den anden passager. Og, Uber bemærket, en masse ryttere ender, der rejser sammen meget de samme ruter. Så UberHop blev født, så ryttere til at samles til en på forhånd arrangeret afhentning sted (svarende til en bus stop) på en af de tre ruter (svarende til bus-ruter) og derefter afleveres andetsteds på disse ruter (svarende til en bus).

Virksomheden siger også i en blogpost, at det håber UberHop vil hjælpe med at reducere trængsel, ligesom en bus gør, ved at gøre det nemt og billigt for folk at dele rides, som busser gør.