Smarttelefoner: de viktigste nyhetene av November 2015

256

Smarttelefonen markedet i November

Dårlig for alle bortsett fra Apple og “Kinesisk”

Likevel, “Tenk Annerledes” garanterer en god overlevelsesevne i Apple vanskelig for andre produsenter av tiden — til produsenter av androidofony salg er fallende på grunn av Kinesiske merker er villig til å “helle ut” kule funksjoner billigere, iOS-økosystem trives. Uavhengig app store, branded hardware, eksklusive operativsystem, og kontroll over salg av tilbehør gjør sine ting — Apple med sin markedsandel på ca 14% (mot 24% for Samsung) “raker” 94% av overskuddet i smarttelefon-markedet over hele verden!

Det er, som alle andre produsenter tjene en symbolsk beløp i sammenligning med utbyttet fra salget av Apple-dingser. Så beskjeden (i sammenligning med Android-flaggskip) egenskaper og overvurdert, i oppfatning av mange geeks, pris er ingen hindring for Cupertino fra år til år for å øke lønnsomheten av “Apple-enheter”.

Apple не о чем беспокоиться — компания получает 94% всей прибыли на рынке смартфонов
Apple har ingen grunn til bekymring — selskapet får 94% av all fortjeneste i markedet for smarttelefoner

Andre aktørene i markedet er mindre heldige: store problemer i mobile divisjoner av Sony, BlackBerry og HTC vi har nevnt i tidligere fordøye, men i dag la oss snakke om de utelatelser som prøver å rette ut fra andre produsenter.

Ta for LG, med mobile divisjon i siste kvartal slått negativt (selv om dette i USA, LG er den tredje produsenten markedsandel etter at Apple og Samsung, med dobbelt så mye aksjer enn “innenriks” Motorola). Koreanerne, selvfølgelig, stabilisert utførelsen av selskapet på grunn av den enorme produksjonen av skjermer og tv-er, men ikke så glad om utsiktene for videre innenriks “subsidier”, så fra November 2015 administrerende DIREKTØR Koo Bon-Joon sletter posten sin, og ble leder av holdingselskapet LG Corp, og ledelsen av selskapet de facto ble delt mellom lederne for de avdelinger av hvitevarer, mobil teknologi og Finans Direktør.

Husker at i sammenligning med i fjor LG solgt 11% færre mobile dingser, og overskuddet fra salget falt enda mer — med 22%. Nå er “sjefen flyttet nærmere,” og, forhåpentligvis, LG vil oppføre seg mer smidig i markedet for smarttelefoner og nettbrett.

I kampen mot erstatningskrav Samsung har utløst 5000 mennesker, og selv har avvist leder av mobile Avdeling — som en advarsel

Samsung i en lignende situasjon fortsatt “tar et tall” og beholder mesterskapet i salg av smarttelefoner, men selskapet er ikke den første kvartal, som følge av salget av mobiltelefoner av merkevaren er fallende, og Apple-på samme tid — vokse, og derfor allerede iverksatt tiltak.

Utenfor selskapet, selvfølgelig, som alle utstråler optimisme, men dommer ved det faktum at volumet av eiendeler av Samsung i 3. kvartal av 2015 plutselig satt en rekord — det ser ut til at i en enestående us $19.2 mrd. skrevet mobile phones/tv/datamaskin deler, usolgt på lager. For ikke å gå i minus, Samsung aktivt avvise ansatte (bare for 2015 jobber mistet ikke mindre enn 5000 personer, og dette tallet fortsetter å vokse), og straffer øverste ledelse — leder av mobile business, Jay Kay Buss (jk Shin), for eksempel, “cut” betalinger til nesten 5 ganger. (Upd: ved utarbeidelsen av materiale som allerede er fjernet fra sin stilling og utnevnt en ny leder).

Президент мобильного подразделения Samsung J.K.Shin покинул свой пост
President i mobile deling av Samsung j.k. Shin har forlatt sin post etter en dårlig kvartal

Ironisk nok, selv Kinesiske produsenter i dag, det gjør ikke vondt Hei, Lenovo for første gang på 6 år, og veksten har møtt en kvartalsvis tap på $714 millioner kroner Resultat, henholdsvis, falt med 50% i sammenligning med 2014. Imidlertid, dette bildet forklarer de storstilt omlegging av datterselskap av Motorola og datamaskin enheter som stammer fra IBM — “shake up” å miste (under tidligere eiere) av eiendeler til en levedyktig arter som krever investeringer. Men nedgangen av smarttelefon-salget i hennes hjem Kina under organisatoriske faktorer vil ikke bli beskyldt — la oss se om Lenovo vil være i stand til å konkurrere med stadig mer populære “kjelleren” merker fra Kina.

Og her er et eksempel på en “riktig” (dvs., lønnsomme) Kinesiske merker som Sony, noe som økte salget for året med 85% på grunn av til M-serien, og Huawei, som i tillegg til tredje plass i salg av smarttelefoner i verden, og selv fikk en kontrakt om utgivelse den nye Nexus og ble det nest mest populære merket i Europa etter Samsung.

Russerne som Lumia mer enn iPhone

Etter den kjente økonomiske woes, er det endelig ble klart at det russiske markedet “en felles målestokk, ikke mål” — bare vi smarttelefoner basert på Windows klarte å kjøre forbi markedsandel på alle smarttelefoner som Apple kombinert. Denne trenden er bekreftet, “the Messenger” — etter våre landsmenn løp for å kjøpe “iPhones i reserve” i vinter 2014, og hadde lært av sine feiltrinn, populariteten av førsteklasses teknologi i Russland begynte å synke jevnt: de fleste kjøpere er “bærer” den gamle modellen, og andel av iPhone i løpet av året redusert fra 13% til 7%. Android er fortsatt leder med 75% markedsandel.

Eller hjemme, i USA, nor lojale til vindobona Europa slik suksess selv Microsoft aldri drømt om.

Videre er deler av Windows-baserte smarttelefoner på verdensmarkedet falt fra 3% til veldig veldig trist til 1,7%. Gartners analytikere spår at med en slik “suksess” vindobona, man vet aldri, kan du gå inn i en bedrifts-segmentet (for noen grunn alle taperne på markedet av gadgets sikte på å oppnå) og vil ta plassen til den nå døende økosystemer BlackBerry.

Lollipop — hver fjerde androidphone

Rekkene av “grønn roboter” har vært en stadig infiltrere den nye versjonen: ros fremdriften — 5 Android.x Lollipop er langsomt å bli mainstream, og er allerede installert ved 25.6% androidofony i verden. Men den hær av den Kinesiske søppel på “livstid” Android 4.1-4.3 (29%) for å komme seg rundt han kunne ikke, men mainstream i dag er 4,4 KitKat med 37,8% av markedet. Smart-telefoner med versjoner 2.3 og 4.0.4, forresten, dvele ved treghet, med nesten null støtte for moderne applikasjoner og symbolsk 7% for to.

Под управлением Android Lollipop уже работает свыше 25% андроидофонов
Kjører Android Lollipop allerede har over 25% av androidofony

Ny måned

Samsung

W2016

Mens Europa og USA meningsmålinger bruk “rektangler med avrundede hjørner” som den eneste mulige design av telefonene, det Asiatiske markedet fortsatt elsker smarttelefoner clamshell. Nyhetene er ikke engang det faktum at Android-smarttelefoner i dette tilfellet er produsert, og at det blant dem var det en veldig kul modell i “full stuffing.” Hybrid Galaxy S6 med en typisk folding “dialer” fikk et fengende navn W2016 og veldig, veldig kule funksjoner.

Samsung W2016
Samsung W2016

Fordelene med modeller:

 • OCTA-core Exynos 7420 prosessor — kanskje den mektigste i 2015
 • glass-metall chassis i stil med Galaxy S6/S6 kanten
 • to lyse og klare med 3,9-tommers HD Super AMOLED-skjerm
 • 3 GB RAM og 64 GB på harddisken
 • to spor for SIM-kort
 • kameraet ligner dem du finner i Galaxy S6

Tilgjengelighet og salg dato:

tilgjengelig eksklusive operatør China Mobile i Kina

Konkurrenter:

Sharp Aquos K SHF31, Samsung G9198

Pris:

$1500 (introduksjonspris)

Detaljert informasjon:

Avansert clamshell Samsung offisielt presentert W2016

Samsung W2016 Samsung W2016 Samsung W2016

Samsung W2016

Vanvittige prisen på den nye modellen ser spesielt kynisk på bakgrunn av “donor” er det samme Galaxy S6 i Russland nå koster $570, og nesten 3 ganger mindre enn å be om det i den nye bygningen. På den andre siden — den kuleste telefonen i verden clamshell design og fyllet er nå ute av konkurransen, så fra synspunkt av eksklusivitet W2016 å overgå alle Vertu (nå solgt til Kinesiske), og vil for alltid være “et monument for å telefoner-clamshell telefonen”, hvis ensformig smarttelefoner alt-i-ett-maskinen vil fortsette å få markedsandel var i samme tempo.

Huawei

Kompis 8

Hvis Sony fortsatt mangler mot til å slippe en stor og funksjon-rik smarttelefon skift Z Ultra (C5 Ultra, blir middelklasse med en skjevhet i selfies teller ikke), Huawei er godt bevandret i “ønskene til de ansatte”. For et år siden Kineserne har utgitt en fin 6-tommers Mate 7, så prøvde å refokusere serien Kompis til å konkurrere med iPhone. Heldigvis forsøkene er avsluttet, og lysene gikk ut i store, tynne, metallic og utrolig kraftig Mate 8.

Huawei Mate 8
Huawei Mate 8

Fordelene med modellen:

 • OCTA-core Kirin 950 — den kuleste prosessor i smartphones på slutten av 2015 – tidlig 2016
 • tynn aluminium med fire valg av farger
 • 4000 mAh batteri og Full-HD-skjerm på vakt av autonomi
 • opp til 4 GB RAM og 128 GB inne (+ Micro SD), 16 MP og 8 MP Sony-kamera for kvalitet bilder

Tilgjengelighet og salg dato:

vil gå på salg i 1. kvartal 2016

Konkurrenter:

Motorola Nexus 6, Sony Xperia C5 Ultra, Samsung Galaxy S6 kant+

Pris:

i det Kinesiske markedet fra 3000 yuan (~31 tusen rubler)

Detaljert informasjon:

Kraftig Huawei Mate 8 phablet offisielt avduket

Huawei var i stand til å følge nesten alle normer for anstendighet med dagens konkurranse. Spesielt Kinesiske ingeniører er stolte av den nye prosessoren — hvis tidligere splitter chips Kirin kunne ikke på full styrke til å konkurrere med de bratte Snapdragon (LG, Sony, HTC) og flaggskipet Exynos (Samsung, Sony), nye Kirin 950 med kraftige kjerner Cortex-A72 det er sagt, grundig utkonkurrerer alle eksisterende flaggskip Galaxy.

Vi får se, men for nå er den viktigste intriger er prisen. Det bare så skjedde det magiske ordet “Ære” i modellnavnet Huawei nye smarttelefoner i starten av salget var sammenlignbart i pris med topp-end Samsung, og noen ganger Apple. Imidlertid, på eksempel på Kompis, som i et par måneder “mistet” pris fra 48 til 35 tusen, kan vi håpe på at den prislapper på en gigantisk phablet vil være innenfor rimelighetens grenser.

UMI

Roma

Og nå etter nyheter fra den motsatte foran den Kinesiske produsenter. Mens Huawei og Lenovo forsøker å overføre sine produkter i klasse “premium”, nye merker fra Kina fortsatt ikke har evnen til å “høste” kunder så effektivt, og så sette opp rimelige priser for sine nye produkter.

For eksempel, helt UMI, som i Russland oppfattes som “vanlig Kinesisk besluttet å slippe smarttelefoner”, som tilbyr en svært attraktiv sett av egenskaper for 6-8 tusen rubler (avhengig av store) på dagens valutakurs.

UMI Rome
UMI Roma

Fordelene med modellen:

 • design “jeg vil være flaggskipet Samsung”
 • glass-metall
 • det AMOLED-skjerm på 5,5 tommer med HD-oppløsning (som Galaxy Note 3 Neo)
 • den MT6753 OCTA-core prosessor, som er typisk for smartphones på 15-20 tusen rubler
 • 3 gigabyte RAM og IMX164 Sony sensoren i kameraet på baksiden

Tilgjengelighet og salg dato:

tilgjengelig for pre-order i Kinesiske nettbutikker

Konkurrenter:

M3 Elephone, Ulephone Paris

Pris:

fra $89 (MSRP)

Generelt, den revolusjonerende kule mobiltelefoner for billige fortsatt ikke helt lært å gjøre selv de mer erfarne produsenter, for ikke å nevne den lite kjente merkevarer “fra under det”. Irriterende og batterikapasitet (2500 mAh) — er ikke nok for en 5.5 tommers skjerm.

Og for ikke å nevne at den Kinesiske butikker veldig fritt tolke produsenten prisen på $89: i mange online markeder typisk var situasjonen med den opprinnelige prisen er $119.99, som bare er for “godhet” har blitt redusert til $99.99.

UMI Rome
UMI Roma

Imidlertid, selv 7 tusen funksjoner i denne phablets ikke se middelmådig, så vi vil prøve å møte en ny person, og bestemme om du ønsker å kjøpe en mistenkelig lukrative Kinesisk smarttelefon.

Xiaomi

Redmi Note 3

Ideologi Xiaomi har alltid vært i de mest fancy smarttelefoner/nettbrett for den prisen. Dette er blant annet derfor lite kjent før selskapet ble verdens fjerde største smarttelefon produsent. De ofrer sine prinsipper Kineserne har alltid brakt hastighet oppdatering modeller (gadgets Xiaomi er erstattet av generasjon betydelig mindre enn iPhone og andre konkurrenter), og kroppen er plast er brukt selv i de mest kostbare enheter av merkevaren.

Men tradisjon er tradisjon, og den nye phablet Redmi Note 3 nå sports-et metall som kroppen, kombinert med den nå populære fingeravtrykkleser. Derfor, dobbelt interessant, kan Xiaomi i den nye virkeligheten for å skape et lønnsomt å kjøpe en smarttelefon.

Xiaomi Redmi Note 3
Xiaomi Redmi Note 3

Fordelene med modellen:

 • metall og glass er nå tilgjengelig i Redmi
 • fingeravtrykk-sensor med en hastighet på 0,3 sekunder
 • 2 GB RAM og 16 GB minne eller 3 GB / 32 GB til å velge
 • Full HD-skjerm på 5,5 tommer
 • rask dosimetery MediaTek Helio X10 (som i Xperia M5)
 • batteriets kapasitet på 4000 mAh

Tilgjengelighet og salg dato:

tilgjengelig for bestilling i Kina fra November 27

Konkurrenter:

Meizu Blå Sjarm Metall

Pris:

fra $140 (~ 9500 rubler)

Detaljert informasjon:

Metall smarttelefon Xiaomi Redmi Note 3 fikk batteriet på 4000 mAh

Disse smarttelefoner er en av grunnene til at hæren av entusiaster allerede glemt vei til lokal celle til salonger for år og ikke kan kjøpe smarttelefoner-annonsert merkevarer til gode priser. Tross alt, Xiaomi, for å være ærlig, har allerede nådd slike proporsjoner, som selv kvaliteten på produkter lansert kan ikke klage på.

Xiaomi Redmi Note 3
Xiaomi Redmi Note 3

Vær oppmerksom på at forskjellene fra tiden produsert plast Note 2 er fikk ikke så mye, men hvis prisen koder i butikkene ikke gå av sporet snart etter kunngjøring — Galaxy-Note 3 vil være en god “anti-krise” kjøp denne vinteren.

Lenovo

VIBE X3

For et stort antall av billige smarttelefoner Lenovo det er vanskelig å se en virkelig opprinnelige modellen, men de er det. For eksempel, VIBE X-serien har alltid hadde en spesiell “chips” som skilte seg fra generasjon til generasjon: den første VIBE X var den letteste Full HD smarttelefon, den andre var preget av kompakt, kraftig (for de gangene) av MediaTek-prosessor og den berømte “puff” av korpset, og har nylig lansert tredje generasjon, har utviklet seg til en PC med kule ideer på den musikalske siden.

Lenovo VIBE X3
Lenovo VIBE X3

Fordelene med modellen:

 • høy kvalitet stereo høyttalere på frontpanelet
 • ESS Sabre ES9018K2M DAC og en Texas Instruments OPA1612 forsterker for lyd og kul faktor av volumet i hodetelefonene
 • noen versjoner: Snapdragon 808 eller OCTA-core MT6753 (uten DAC), RAM 2 eller 3 GB, kamera 13/5 MP eller 21/8
 • den fingeravtrykkleser
 • 5,5-tommers Full HD-skjerm

Tilgjengelighet og salg dato:

tilgjengelig for bestilling i Kina fra November

Konkurrenter:

HTC One M9+, Meizu MX5

Pris:

fra $300 (~ 20 tusen rubler)

Detaljert informasjon:

Smarttelefon Lenovo Vibe X3 kom ut av skyggene

Lenovo VIBE X3
Lenovo VIBE X3

Ved første øyekast, Lenovo kom ut et godt alternativ til HTC med sin BoomSound høyttalere, og Meizu som har bry seg om kvaliteten på lyden i hodetelefonene. En yngre versjon uten DAC er usannsynlig å være så musikalsk, men Duoen høyttalere på frontpanelet vil definitivt lyse lyden av ringetoner eller ser på en video i sosiale nettverk.

La oss se om det vil opprettholde tilstrekkelig VIBE X3 prisen på vei til Russland, fordi spektakulære selfie-bakgrunn VIBE S1, for eksempel, på en global pris på ca $299 på det russiske markedet er anslått til 26990 rubler eller Kineserne er overbevist om at dollar er verdt 90 rubler, eller Lenovo overestimates kraft av sin merkevare på det russiske markedet.

HTC

Ønsker 828

Fans klagende skjebnen til HTC og jammer “hvor radikalt nye smarttelefoner?!” i nyhetene kan forsikre deg om at Taiwanske snart vil rulle ut til markedet flaggskip i ny design-tasten (den første-fødte hadde vært En A9) med decategory prosessor MediaTek eller supernova flaggskip Snapdragon 820 og generelt kule funksjoner. Men all denne virksomhet i nær fremtid, og nå snakker vi om produksjon modeller verdt å avdekke lommebøker og kredittkort.

I dag i våre anbefalinger vil få “middelmådige” — Lyst på 828. Geeks kan klage om “mangel” av egenskaper ved den oppgitte prisen, men dette HTC er ganske fornøyd med et publikum som er skeptisk blikk på den Kinesiske modellen ovenfor, og foretrekker mindre kjempestor modell fra “white” og har lenge vært klarert på produsenten.

HTC Desire 828 HTC Desire 828

HTC Desire 828

Fordelene med modellen:

 • 13 MP kamera på baksiden med optisk bildestabilisering for skarpe bilder og glatt videoer
 • 5,5-tommers Full HD-skjerm
 • stereo høyttalere BoomSound på frontpanelet
 • MediaTek MT6753 OCTA-core i hardware-basert

Tilgjengelighet og salg dato:

tilgjengelig for bestilling i Kina fra November

Konkurrenter:

ASUS ZenFone Laser, Sony Xperia C4

Pris:

fra $252 (~ 17 tusen rubler)

Bildestabilisering er veldig nyttig og kan slå trekk video i en svært watchable video. Batteriet, som vanlig fra HTC, beskjedne og har bare en 2,800 mAh batteri, men den proprietære grensesnitt Sense tilgjengelige, og displayet kvalitet og høyttalere er neppe skuffe kjøpere som vil betale en modell mindre enn 20 tusen rubler. Ord, venter på det russiske markedet.

Lexand

Mini – LPH7 Smarty

På denne November ‘ s nye elementer fra kategorien “må ta”, kanskje oppbrukt, så i stedet for å fordøye komplettere våre kjedelig telefoner på en kunstig høy pris, kan vi tilby deg å vurdere “hva teknologien har kommet” når det kommer til det ekstreme i smarttelefoner.

Rykter om at midt i den besettelse med phablets vil gjenopplive mote for små mobiltelefoner som gikk for lenge siden, og den nærmeste til serieproduksjon “spioner” heter den kommende modellen under Kinesisk merkevare Elephone. Men noen skjebner overlegenhet i miniatyrisering “oppfinnelser” i det innenlandske markedet ble tatt over av russiske selskapet Lexand. Ta en titt på er virkelig en kompakt modell med 2.45-tommers skjerm!

Lexand Mini LPH7 Smarty
Lexand Mini LPH7 Smarty

Fordelene med modellen:

 • skjerm med en diagonal på 2,5 tommer og en oppløsning på 240×432 punkter — små smarttelefoner er tilbake!
 • nesten et “leketøy” gadget vekt — 55 gram
 • dual-core MT6572 prosessor med 512 MB RAM — “lønn”, og 3G “dibiasi” komplett

Tilgjengelighet og salg dato:

tilgjengelig for bestilling i Russland siden November

Konkurrenter:

Elephone Q, Melrose S9

Pris:

3750 rubler

Detaljert informasjon:

Mini smarttelefon Lexand Mini LPH7 Smarty veier 55 gram

Lexand Mini LPH7 Smarty
Lexand Mini LPH7 Smarty

For å være ærlig, uten høy presisjon pekepennen til å bruke et slikt mirakel ville være vanskelig — bare se på hvordan plagsom det viser seg banalt for eksempel plattform Elephone Q. Kameraet på en smarttelefon er ærlig “søppel” 2 megapiksel bak og 0,3 foran, og batteriet har en kapasitet på 600 mAh, som arkaisk prosessor og Android-Generelt — så-så-indikatoren.

Men gå med en syv-tommers “spade” øret, er ingen overraskelse, men kompakt og nesten vektløst telefonen, i stand til å arbeide med samtaler, i det minste til å fotografere ad-planlegge og spille musikken din — lang-glemt klasse av enheter som ville gjøre i dag for å gjenopplive, i hvert fall for en endring.

Macoox

EX1

Hvis smarttelefonen går tom for strøm for fort — Power Bank vil komme til unnsetning på batteriet. Men den Kinesiske bestemte seg for å “feste” og bare sett telefonen i denne bærbare laderen. Viste seg å være noe fryktelig, men med ekstremt ny og åpen tankegang utskiftbart batteri.

Macoox EX1
Macoox EX1

Fordelene med modellen:

 • 9000 mAh — ingen kommersielt utgitt en smarttelefon-overlevende ikke inneholder et slikt batteri i bolig
 • En 4,5-tommers skjerm — “spade” smarttelefon vil ikke være nøyaktig, bare med en murstein
 • Quad-core-prosessor med støtte for LTE — hvordan du skal bruke en spille inn autonomi

Tilgjengelighet og salg dato:

ikke erklærte

Konkurrenter:

Oukitel K10000

Pris:

ikke erklærte

Detaljert informasjon:

Den Kinesiske introdusert powerbank for 9000 mAh med innebygd smarttelefon

Det er lite sannsynlig denne monster vil leve til å se masse-produksjon, men bare i tilfelle, vær oppmerksom på at kilder gi et omtrentlig tykkelse i størrelsesorden 15-18 mm er ikke mye for de som har sett glanstid PDA. Ja og nå er det å anbefale til de som elsker å lage sanger om hvordan “før smarttelefoner hold en kostnad lenger.”