MTS lært hvordan du skal betale i Google Play med en abonnent konto

165

Operatør MTS annonsert om muligheten til å foreta kjøp av innhold på nettet Google Play-butikken med en abonnent konto. Operatøren avtalt med Google, og MTS abonnenter vil få rabatter på opptil 50% på i spillet innholdet i populære spill som Township (Playrix), Konge av Tyver (ved ZeptoLab), Heroes of Utopia (My.Com), Gå Krigen Roboter (ved Pixonic) og 2 Forsvarere (Nival). Rabatter vil være gyldig i en måned fra 17. desember, men ikke i alle spill på en gang, men hver uke er forskjellige.

For betaling trenger ikke å binde Bank-kort, du trenger bare å angi nummeret på den mobile enheten i innstillingene for Google Play-kontoen, og deretter velger du dette betalingsmetode når du kjøper.

Merk at evnen til å betale for kjøp på Google Play med en abonnent konto som konkurrenter, operatører Beeline og MegaFon, for en stund.