Lenovo har lansert Yoga tablet Tab 3 Pro med innebygd projektor i Russland

154

Lenovo har annonsert lanseringen av russiske salg av tabletten Yoga Pro 3-Fanen. Husker, dette uvanlig modellen ble presentert i September på IFA 2015. Dens viktigste funksjon er en innebygd projektor som kan produsere et bilde opp til 70 cm. Projektoren kan roteres 180 grader, og nettbrettet støtter flere moduser av drift. Etuiet er laget på grunnlag av metall chassis og trimmet i imitert skinn.

Kategorien Lenovo Yoga 3 Pro kommer med en 10,1-tommers skjerm med en oppløsning på QHD (h prikker, tetthet av 299 ppi), fire JBL-høyttalere, 13 megapiksel hovedkamera og et 5-megapiksel front kamera.Maskinvaren var Quad-core Intel Atom 5-Z8500 c maks klokkehastighet på 2.24 GHz, 2 GB RAM og 32 GB internt flash-minne som kan utvides med microSD-kort opp til 128 GB.

Gir beskyttelse mot fuktighet i henhold til standard IP 21 (beskyttet mot vannsprut). Batteriets kapasitet på 10200 mAh-batteri gir opp til 18 timers batteritid. Du kan også erkjenne støtte for mobile nettverk LTE. Arbeidet er utført under operativsystemet Android 5.1 Lollipop.

Kategorien Lenovo Yoga 3 Pro er tilgjengelig til en veiledende pris 46 990 rubler.