Jeg bruger en gammel bærbar, der arbejder for en velgørende organisation – skal jeg købe min egen hardware?

157

Mon bruger en 10 år gammel computer og en syv-årig BlackBerry på arbejde. Gammel tech er aftagende hende ned, og hun ønsker at opgradere til noget bedre

Microsoft Office 365 Nonprofit scheme provides the Business premium version to qualifying charities for £1.30 per month.

Microsoft Office 365 Nonprofit-ordningen giver Virksomheden premium-version, for at kvalificere velgørende organisationer for £1.30 pr måned.
Foto: Royalty-Free/CORBIS

Torsdag 10 December 2015 11.18 GMT

Sidst opdateret torsdag den 10 December 2015 11.47 GMT

Jeg arbejder for en velgørende organisation, og at de ikke opgradere udstyr meget ofte: jeg bruger en 10 år gammel bærbar, og en syv-årig BlackBerry. Jeg føler, at dette gamle tech er aftagende mig ned, og det påvirker mit arbejde, så jeg tænker på at købe min egen hardware. Jeg ejer en iPhone, og jeg kunne dedikere dette arbejde. Jeg har også en Windows 8-bærbar computer derhjemme.

IPhone ikke nemt uploade fotos til en bærbar computer, medmindre jeg køber mere iCloud storage, der er jeg uvillig til at gøre, når jeg har rigelig lagerplads på den bærbare computer.

Behøver jeg at få en Windows phone til at arbejde bedst med Microsoft Office, Outlook og min bærbare computer? Fremtiden ser gerne mix-og-match mærker ikke kan lide hinanden! Mon

Det er en falsk økonomi til at spare på bærbare computere, fordi de kan nemt affald langt mere tid, end de er værd. Hvis du arbejder 250 dage om året, så en £400 computer koster 40p per dag, eller 5p pr time, hvis fordelt over fire år. For en arbejdstager, der har betalt £10 per time, 5p svarer til 18 sekunder. Jeg er temmelig sikker på, at en time med et stopur – din iPhone har en – vil vise, at din gamle PC er, at det koster din arbejdsgiver mere end 18 sekunder per time i tabt produktivitet. Kun få adgang til to eller tre web-sider, der kan gøre det, uden selv at et nedbrud/reboot.

Du behøver ikke nævne, spec på din PC, men den typiske 2005 laptop havde 512 MB eller 1 gb hukommelse, en 40GB eller 80 gb harddisk og kørte Windows XP. Du bør ikke køre XP nu, fordi det er ikke længere supporteret og er derfor en sikkerhedsrisiko. Jeg frygter at tænke på, hvad det er ligesom at køre Windows 7.

Jeg kan forstå, at den frustration, som vil køre dig til at bruge dit eget udstyr – jeg har gjort det selv. Men du behøver ikke at købe en dyr, ny bærbar computer. Der er masser af virksomheder, der renovere business-class bærbare computere, og nogle appellerer til velgørende organisationer. I virkeligheden, Microsoft UK har en Velgørende organisation Support-websted, og kører en Microsoft Istandsætter program til at hjælpe virksomheder med at angive lovlige versioner af Microsoft-software til lave priser.

Nogle registrerede velgørende organisationer få gratis Microsoft-software. Andre kan få Windows opgraderinger til £10, og kopier af Microsoft Office til £20 eller Microsoft Office Professionel Plus til £28 (disse priser er eksklusive MOMS) fra TT Udveksling. Teknologi Tillid giver også Adobe, Google og andre software og rådgivning, samt kører Microsoft Software Donation Program for UK velgørende organisationer.

Microsofts Office 365 Nonprofit-ordningen giver Virksomheden Premium-version, for at kvalificere velgørende organisationer for £1.30 pr måned. Dette lader dig downloade den fulde versioner af de nyeste Office-programmer til PC og Mac. Det omfatter også en 50 GB postkasse, en terabyte af sky opbevaring og andre funktioner.

Renoveret Pc ‘ Er

Microsoft lister omkring tusind firmaer i sin database over registrerede refurbishers – søg her for Forenede Kongerige, så du måske ønsker at kigge efter en lokal leverandør. DET For Velgørende organisationer har en liste på omkring et hundrede leverandører. Alternativt kan en hurtig søgning vil finde masser af valg, herunder Tier1online og Bærbare computere Direkte. Priserne typisk spænder fra $ 100 til $ 300, men kan være mere eller mindre, afhængigt af alder og tilstand. Endnu en £45 laptop kan blive til en forbedring på hvad du har nu.

En masse renoveret bærbare computere er Lenovo ThinkPads, fordi disse var ofte det første valg for store virksomheder at købe – og derefter erstatte – tusindvis af maskiner på en gang. Der er også masser af Dell og HP bærbare computere rundt omkring, men jeg vil foreslå at købe en ThinkPad, som de er generelt robuste og meget bekendt for refurbishers og værksteder.

Især ThinkPad X220 er et godt valg, hvis du kan få en med en Intel Core i5 eller i7 processor og 4 gb eller 8 gb hukommelse, til en overkommelig pris. I 2011, der er Tillid til Anmeldelser har beskrevet det som “chunky”, hvilket er fair nok, men stadig gav det 9 ud af 10. Disse maskiner er så hurtigt, som de fleste nuværende bærbare computere, nogle gange hurtigere, og de har meget bedre keyboards. (Se Hvilke ThinkPad bærbare computere har de bedste tastaturer?)

ThinkPad T-Serien og W-Serien bærbare computere er gode alternativer, men selv chunkier og mindre bærbare end X-Serien. Der er masser af T420 og T430 bærbare computere rundt omkring, og de er anstændigt værdi. I alle tilfælde, kan du se listen på Notebookcheck er Sammenligning af Mobile Processorer (CPU Benchmarks) og mål for en hurtig processor. Jeg tror du vil blive overrasket over forskellen.

Telefoner og fotos

Microsoft har netop lanceret tre nye Lumia smartphones, der kører Windows 10, herunder en Lumia 550, som er på pre-order på bare £89.99. Men der er ingen grund, hvorfor du ikke kan bruge din Apple iPhone. Du tror måske, at “mix-and-match mærker ikke kan lide hinanden,” men Microsoft er en undtagelse. Det tilbyder snesevis af apps til iPhones, iPads, og Android-enheder, herunder de vigtigste Office apps.

Du nævner, at du har et problem med iCloud, men du behøver ikke at bruge det. Du kan installere apps, som vil overføre dine fotos til Microsoft OneDrive, Dropbox, Google eller Flickr i stedet. Du har allerede OneDrive – det er en del af Microsoft-konto, som du kan bruge sammen med Windows 8, så kan du nemt bruge at. Enten måde, det koster ikke noget at åbne en anden konto på Outlook.com eller – for den gratis terabyte lagerplads – på Flickr.

Når du installerer OneDrive på din iPhone, kan du indstille telefonen til at sikkerhedskopiere dine billeder automatisk (dette også får du en ekstra 3GB opbevaring, medmindre det er ændret for nylig). I menuen Indstillinger, skal du sørge for, at Kameraet Backup er indstillet til On, og at Foto Downloads er indstillet til den Oprindelige, ikke for at ændre størrelsen på dem. Hvis du synkroniserer OneDrive på din PC, din mobil telefon-fotos vil blive kopieret til din PC, ligesom Apple ‘ s system. Du vil også være i stand til at få adgang til din OneDrive billeder online fra enhver PC eller Mac, eller en Android-telefon eller tablet via en app eller en web-browser.

Selv om Apple sjældent understøtter nogen andens enheder, der er faktisk en iCloud for Windows-program. Dette skal automatisk kopiere nye billeder til din Windows PC, og det vil give dig mulighed for at downloade alle dine iCloud fotos, af år. Det er en meget god idé at gøre dette, før du foretager nogen ændringer på dit nuværende system. I virkeligheden, ikke bare hente alle dine fotos, bakke dem op til en CD eller DVD eller en ekstern harddisk, og prøve at dine sikkerhedskopier arbejde. Kun, efter at du har gjort det, bør du tænke på at rode med iCloud-indstillinger.

Har du et andet spørgsmål til Jack? E-mail det til Ask.Jack@theguardian.com