Hur 1080 Tailgrab på en Tech Deck: 4 Steg (med Bilder)

142

Frågor och Svar

Detta trick är på en Tech Deck, en greppbräda (skateboard) används för att göra tricks. En 1080 tailgrab tar en hel del tålamod och praktiken, men det är värt tiden att göra. En 1080 är ett 3-komplett cirkel spin. En tailgrab är när du matar i den främre delen av brädan upp till axeln. Tillsammans… de gör en 1080 tailgrab.

Annons

Steg

 1. Image titled 1080 Tailgrab on a Tech Deck Step 1 Image titled 1080 Tailgrab on a Tech Deck Step 1

  1
  Hitta en hård yta, till exempel ett bord eller golv utan bulor, sprickor eller andra skador. Annars hittar betong eller cement (betong kommer att röra upp färgen på tech deck om du repar eller göra några manuella).

  Annons

 2. Image titled 1080 Tailgrab on a Tech Deck Step 2 Image titled 1080 Tailgrab on a Tech Deck Step 2

  2Edit steg 2
  Sätta fingrarna i utgångsläget (pekfinger framför och mitt i ryggen) och tryck ner. Som du driver, snabbt dra ditt finger mot dig (detta är också hur du gör spin tricks beroende på hur hårt du drar ditt finger) styrelsen ska snurra i sidled 3 hela varv i luften.

 3. Image titled 1080 Tailgrab on a Tech Deck Step 3 Image titled 1080 Tailgrab on a Tech Deck Step 3

  3Edit steg 3
  Nivå styrelsen ut med pekaren och ta tummen och ta tag i svansen bara under långfingret.

 4. Image titled 1080 Tailgrab on a Tech Deck Step 4 Image titled 1080 Tailgrab on a Tech Deck Step 4

  4Edit steg 4
  Mark det genom att få alla fyra hjulen på marken på samma gång. Let it ride bara för en liten att se till att du landade det perfekt. Om du inte landa på alla fyra hjulen för att sedan försöka vända det till en 1080 tailgrab manual.

  Annons