En selvkjørende Bil Fra Kinesiske Søk Gigantiske Baidu-Treff Veien i Beijing

143

Kinas ledende søk selskapet er å utvikle en selv-kjører bil med BMW.

Hvorfor Er Det Viktig?

Automatisert kjøring teknologi kan være et bildesøk-dollar business.

Baidu er selvkjørende bil.

De kjører rundt i Beijing føles ofte unnervingly som en kontakt sport, med biler uvørent stuper gjennom tykt trafikk, snikende langs skulderen, eller skjære gjennom røde lys—om fotgjengere prøver å krysse veien eller ikke. Det er vanskelig å forestille seg en mer utfordrende situasjon for en selv-kjører bil.

Baidu, Kinas ledende Internett-søk selskapet, er å jobbe på en automatisert bil som er utformet for å takle denne trafikk-kaos. Selskapet nylig ga MIT Technology Review en eksklusiv titt på bilen i Beijing. Baidu er å utvikle bilen i samarbeid med den tyske bilprodusenten BMW.

Andrew Ng, chief scientist av Baidu, sier han kjørte i bilen i Beijing i forrige uke da en annen bil skrenset i front av det. “Jeg var glad for at våre driver hit bremsene, men da jeg fant ut at det var bilen som gjorde det automatisk, sier han. “Hvis jeg hadde kjørt, vi ville ha truffet bilen foran.”

Baidu er ingeniører viste bilen utføre flere autonome manøvre rundt selskapets parkeringsplass. For de siste ukene, bilen har også blitt satt gjennom strengere tester på en 30-kilometer motorvei rute begynnelsen på Baidu er Beijing hovedkvarter, looping rundt hovedstaden femte ringvei og tilbake. Bilen har selvstendig fusjonert inn i trafikk, og hell forbi andre biler.

Baidu er prosjekt som er mindre avansert enn Googles (se “Hvorfor Google’ s Bubble Biler Kan Fange På”). Men det Kinesiske selskapet er en av bare noen få eller har fått tillatelse av myndighetene til å teste automatisert kjøring i Kina. Og, gitt nivået av lunger i byer over hele Kina, markedet for teknologien kunne bli stor.

Programvaren som piloter bilen, kalt Baidu AutoBrain, ble utviklet på Baidu er Dypt Learning Institute i Beijing, et senter dedikert til å anvende den nyeste maskinen lære teknikker til selskapets produkter. Baidu har ambisjoner om å være mye mer enn Kinas øverste søk virksomhet. Det vokser i områder som personlig økonomi og banker, og har forskere i Kina og USA som arbeider på prosjekter inkluderer kunstige intelligens og bærbare enheter.

Noen akademikere i Kina jobber også med automatisert kjøring. Et team fra den Kinesiske Academy of Sciences, landets øverste vitenskapelige forskningsinstitutt, har vært å teste en selv-kjører buss for det siste året. Et team på Shanghai Jia Tong University (universitet) er å teste en selvkjørende bil som er utviklet i samarbeid med innenlandske bilprodusent, Chery.

De fleste av de mange bilprodusenter over hele verden å utvikle selv-kjører teknologi er utfasing det i gradvis, ved å rulle ut kjøretøy som er suksessivt mer automatisert. Ng sier planen er for Baidu selv-kjører bil til å være helt selvstendig fra start. Bilen ville bare kjøre et begrenset antall ruter til å begynne med, med nye blir lagt til etter hvert.