Audiofile smarttelefon Marshall London åpnes i Russland

156

Operatøren VimpelCom (Beeline merke) har publisert på sine nettsider informasjon om den forestående oppstart av salg av smarttelefon Marshall London. Recall modellen ble annonsert i juli 2015 en kjent audiofile selskapet Marshall. VimpelCom vil begynne å selge Marshall til London fra 16 desember 2015 til en pris av 35 990 rubler.

Stor oppmerksomhet er betalt til Marshall i en London musikalske egenskaper. Som produsenten lover, smarttelefon vil være i stand til å “crystal clear” til å spille av filer FLAC-formatet. Mikrofonen er utformet for å gi klare for opptak av lyd og støy reduksjon. Toppen av smarttelefon det er to lyd 3,5 mm-kontakt som vil tillate to brukere å koble til hodetelefoner og lytte til musikk, og hver på sitt volum. Spesielle M-knappen vil gi deg rask tilgang til alle musikkspillere, inkludert pre-installert-spilleren, som støtter mange populære formater, inkludert MP3, MP4, AAC og så videre. I tillegg smarttelefon er utstyrt med en Wolfson WM8281 ansvarlig for lyd kvalitet.

Som for de andre funksjonene, smarttelefonen har en 4,7-tommers IPS-skjerm med en oppløsning på 720p, Qualcomm Snapdragon 410, 2 GB RAM, 16 GB internt flash-minne, spor for microSD-kort, 8 megapiksler hovedkamera, 2-megapiksel front kamera, batteri på 2500 mAh og operativsystemet Android 5.0.2 Lollipop.