4 Måter å Absentee Stemme – wikiHow

158

Fire Metoder:Ber om en Stemmeseddel i USRequesting en Stemmeseddel i MilitarySubmitting Din BallotAbsentee Stemme i Andre CountriesQuestions og Svar

Borgere av Usa som er i stand til å stemme i person på valgdagen kan vanligvis levere og absentee stemme. Det er spesifikke trinnene som kreves for å be om og å sende inn en absentee stemmeseddelen, og spesielle betingelser som kan gjelde dersom du er medlem av usas militære. Andre land, inkludert Canada, Storbritannia og Australia, og også har sine egne versjoner av absentee stemme. Her er hva du trenger å vite om hvordan prosessen fungerer.

Annonse

Metode 1 av 4: Ber om en Stemmeseddel i USA

 1. Image titled Absentee Vote Step 1 Image titled Absentee Vote Step 1

  1
  Forstå din tilstand er valget lover. Hver stat har sine egne sett av lover og forskrifter som regulerer prosessen med absentee stemme. I mange stater, kan velgerne stemme ved absentee stemmeseddelen uten unnskyldning. I andre velgere må oppgi en gyldig grunn til hvorfor de ikke kan stemme på valgdagen.[1]

  • Som for 2012, 27 stater og Washington, D.C., tilbyr “ingen unnskyldning absentee stemme.” Velgerne i disse statene kan avtale en absentee stemmeseddelen uten å oppgi en grunn for hvorfor de ønsker å stemme ved hjelp av denne metoden.
  • Ingen unnskyldning absentee stemme stater inkluderer Alaska, Arizona, California, Colorado, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Iowa, Kansas, Maine, Maryland, Montana, Nebraska, Nevada, New Jersey, New Mexico, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, South Dakota, Utah, Vermont, Wisconsin, og Wyoming.
  • To stater gjennomføre valget av e-post. Disse statene Oregon og Washington.
  • Tjue-en-stater tillater absentee stemmegivning bare med en gyldig unnskyldning. Gyldig unnskyldning inkluderer vanligvis militær tjeneste, som blir ut av landet på valgdagen, eller være ute av staten på valgdagen.
  • Stater som bare tilbyr absentee stemme med en gyldig unnskyldning inkluderer Alabama, Arkansas, Connecticut, Delaware, Indiana, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, New Hampshire, New York, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia og West Virginia.
  • Noen stater tilbyr også permanent absentee stemme. Når en velger blir en permanent absentee listen over, kan han eller hun mottar en absentee stemmeseddelen ved hvert valg. Arizona, California, Colorado, District of Columbia, Hawaii, Montana, New Jersey, Utah og tilby dette. Alaska, Delaware, Kansas, Massachusetts, Minnesota, Missouri, og West Virginia tilbyr også dette så lenge visse kriterier er oppfylt.

  Annonse

 2. Image titled Absentee Vote Step 2 Image titled Absentee Vote Step 2

  2
  Ta kontakt med din lokale gjenvalg til styret. De fleste fylker har valget styrene eller avdelinger, og dette er vanligvis den enkleste og mest fornuftige stedet å be om en stemmeseddel fra siden lokale valg problemer kan også være inkludert på stemmeseddelen.

  • Du kan vanligvis be om en absentee stemmeseddel fra en lokal valget avdeling i person, per post eller telefon. I strengere fylker og kommuner, du må be om personlig eller fyll ut absentee stemmeseddel ved valget styrets kontor.
  • Se opp kontaktinformasjonen for din lokale valg avdeling ved å søke etter den lokale avdeling nettstedet[2] eller ved å gå inn på ditt statens nettstedet og leter etter en link til din lokale regjeringens nettside. Du bør også være i stand til å finne informasjon ved å se i en telefonkatalog.
 3. Image titled Absentee Vote Step 3 Image titled Absentee Vote Step 3

  3
  Kontakt din tilstand valget avdeling. Hvis du ikke kan kontakte en lokal valg-avdeling, ta kontakt med din tilstand er statssekretær eller Leder av Valget.

  • Denne kontaktinformasjonen kan bli funnet på nettet.[3] Du kan også være i stand til å se det opp i en telefonkatalog eller en annen katalog.
 4. Image titled Absentee Vote Step 4 Image titled Absentee Vote Step 4

  4
  Hvis du bor utenfor USA, ta kontakt med din tilstand valget avdeling eller FVAP. Så lenge du er en AMERIKANSK statsborger og en registrert velgeren, bør du være i stand til å be om en absentee valg hvis du vil være bosatt utenfor landet i løpet av valgkampen. Snarere enn å gå til din lokale valg avdeling, imidlertid, bør du ta kontakt med din tilstand valget avdeling eller FVAP.

  • Komme i kontakt med din tilstand valget avdeling på samme måte som du ville bruke hvis du ber om en stemmeseddel i USA. Se opp instituttets kontakt informasjon online eller via en offentlig katalog.
  • Den Føderale Stemme Assistance Program (FVAP) er tilgjengelig for AMERIKANSKE borgere, uavhengig av posisjon. Gå til FVAP nettstedet[4] eller ringe FVAP internasjonale hotline[5] for å starte din Føderale Postkort Programmet. Følg instruksjonene for å be om stemmeseddelen og sender det inn. Det anbefales at AMERIKANSKE borgere i utlandet komplett FPCAs hver januar.

  Annonse